Skip to content

Over ons

BIJBVO is ontstaan door het samengaan van Bosma & Van Otterlo Administraties en Bijvoet Belastingadviseur

Arnold Bijvoet,

Directie en fiscaal-juridisch advies

Arnold Bijvoet heeft veel ervaring in het MKB, adviseert directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) over specifieke vraagstukken en geeft fiscale begeleiding aan vermogende particulieren. Hij zit vaak met zijn klanten in bespreking of aan de telefoon.
Arnold is in Amsterdam opgegroeid en woont nu in Leidsche Rijn bij Utrecht. Zijn zonen zitten op voetbal en basketbal en daar is Arnold vaak langs de lijn te vinden. Hij gaat graag naar de bioscoop of kijkt een film op TV. Zijn favoriet is nog altijd Lord of the Rings.

Imre Bosma,

Directie en financieel advies
Als er op kantoor iets moet worden geregeld, is Imre Bosma de aangewezen persoon. Hij schakelt snel. Zijn klanten geeft hij advies over administratie, aangiften en de jaarstukken. Hij is veel onderweg of zit bij klanten op locatie. Imre komt uit Utrecht en woont nu met zijn gezin in De Meern. Hij volgt het voetbal van zijn zoon op de voet en gaat graag met zijn gezin op pad, het liefst in hun Ford Mustang uit 1967. Hij leest graag thrillers, luistert naar Metallica met Philharmonisch Orkest en zijn favoriete film is The Green Mile.

Remco van Otterlo,

Directie en financieel advies
Zodra het gaat over Excel of Exact Online, wordt Remco van Otterlo er op kantoor bijgehaald. Daar weet hij het fijne van. Zijn klanten geeft hij telefonisch, per mail of persoonlijk advies over administratie, aangiften en de jaarstukken. Als echte Utrechter houdt Remco van wielrennen. Hij heeft onder meer Parijs-Roubaix en de Mont Ventoux al onder het zadel gehad. Daarnaast is hij een filmliefhebber, met meer dan 800 titels op Blu-ray. The Secret Life of Walter Mitty is een van zijn favorieten en Le fabuleux destin d’Amélie Poulain een tip. Die laatste in combinatie met een stedentrip naar Parijs, wat hij graag doet met zijn vriendin.

Anouk Janse,

Salarisadministratie

Als teamleider loonadministratie heeft Anouk Janse een breed takenpakket. Ze is het aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten en zorgt voor de koppeling tussen het softwarepakket Nmbrs en andere software met betrekking tot boekhouding, verzuim- en urenregistratie. Ze wil zich graag blijven ontwikkelen. Buiten kantooruren is Anouk vooral bezig met haar Bordeaux Dog, waarbij ze ook in de genetica en stambomen van het ras duikt. Haar huis in Utrecht ruimt ze op met het boek van Jelle Holmus en haar favoriete film is The Notebook. Wil je Anouk stil krijgen, zet dan Bachs Air on G-string op.

Ferry van Paridon,

Salarisadministratie

Ferry van Paridon is een teamplayer. Als echte allrounder staat hij graag voor iedereen klaar, springt hij bij waar nodig en houdt hij van aanpakken. Hij belt liever meteen dan eindeloos heen en weer te mailen. Ook in zijn vrije tijd heeft hij graag mensen om zich heen. Met zijn gezin wandelt hij of pakt hij de fiets in de omgeving van hun woonplaats Leidsche Rijn en met vrienden en familie spreekt hij ook regelmatig af. Zo houdt hij nauwelijks nog tijd over voor zijn hobby’s als motorrijden, vissen en voetbal. The Lord of the Rings heeft hij  -tig keer gezien en van “Het foute uur” op de radio kan Ferry geen genoeg krijgen.

Anja Jongepier,

Boekhouding

Als hoofd van de afdeling boekhouding heeft Anja Jongepier veel contact met klanten. Ze heeft gekozen voor BIJBVO vanwege de persoonlijke aandacht die er is en de korte lijnen. Iedereen weet ook Anja te vinden voor van alles en nog wat. In haar vrije tijd is Anja graag buiten. Ze houdt van tuinieren, fietsen en winkelen. Thuis in Oud-Zuilen is ze graag creatief bezig met schilderen, haken of bloemen. Het verhaal van Alleen op de Wereld is haar altijd bijgebleven en haar favoriete film is Hachi, wat gaat over de trouwheid van een dier.

Frans Schaap,

Boekhouding

Deze levensgenieter uit het voormalige Dorestad is een vraagbaak als het gaat om boekhouding en administratie. Zijn praktische inslag zorgt ervoor dat klanten en collega’s Frans altijd weten te vinden. Buiten zijn werk gaat Frans graag met zijn vriendin en de hond uitwaaien in het bos of op het strand. Hij houdt van lekker eten, borrelen, gezelligheid en alle goede dingen van het leven. Kom dus niet met slechte koffie bij Frans, want daar heeft hij een hardgrondige hekel aan. Waar hij wel van houdt, is Oostenrijk, zolang hij er maar niet met de bus naar toe hoeft. 

Mieke van Dam,

Boekhouding

Mieke van Dam uit Zeist staat bekend om haar nauwkeurigheid. Dat gaat verder dan alleen cijfers. Ook voor taalvraagstukken weten collega’s Mieke te vinden. Voor klanten houdt ze nauwlettend in de gaten of alles klopt. Ze is muzikaal. Ze speelt dwarsfluit, piano en synthesizer, maar haar grote passie is de theremin. Dit is een van de eerste elektronische muziekinstrumenten. Mieke wil er alles over weten en alles over lezen. Haar favoriete boek is dan ook “Theremin: Ether Music and Espionage” van Albert Glinsky, een meeslepende biografie over de uitvinder dit bijzondere muziekinstrument.

Dorien Barte,

Boekhouding

Als klant krijg je Dorien Barte aan de telefoon als ze vragen heeft over de administratie. Deze dame uit Tienhoven is opgegroeid in Werkhoven en dat is niet toevallig. Ze doet haar werk met plezier en zelfs in haar vrije tijd gaat Dorien vrolijk door met haar vak. Ze verzorgt de administratie van het bedrijf van haar man. Gelukkig blijft er tijd over voor wandelen, fietsen en shoppen met vriendinnen. Ze kookt graag en probeert regelmatig nieuwe recepten. Ze leest liever tijdschriften dan boeken en op TV kijkt ze liever een serie dan een film. Haar favorieten? Bridgerton, Undercover en Lupin.

Wendy Bosma,

Office

Het eerste contact met het kantoor verloopt vaak via Wendy Bosma. Ze is de spil, ontvangt bezoekers, neemt de telefoon aan en krijgt de algemene mail binnen. Behalve het officemanagement ondersteunt ze bij boekhoudkundige werkzaamheden. Ze is een kei in plannen en prioriteren.
In haar vrije tijd is ze veel op pad met haar zoon, die fanatiek voetbalt. Daarnaast gaat ze er graag met het gezin op uit naar het bos, strand, de bioscoop of het theater. Ze houdt zich fit met Zumba en leest bij voorkeur literaire thrillers van auteurs als Jet van Vuuren, Saskia Noort en Esther Verhoef.