Skip to content

Over ons

BIJBVO is ontstaan door het samengaan van Bosma & Van Otterlo Administraties en Bijvoet Belastingadviseur

Arnold Bijvoet,

Directie en fiscaal-juridisch advies

Arnold Bijvoet heeft veel ervaring in het MKB, adviseert directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) over specifieke vraagstukken en geeft fiscale begeleiding aan vermogende particulieren. Hij zit vaak met zijn klanten in bespreking of aan de telefoon.
Arnold is in Amsterdam opgegroeid en woont nu in Leidsche Rijn bij Utrecht. Zijn zonen zitten op voetbal en basketbal en daar is Arnold vaak langs de lijn te vinden. Hij gaat graag naar de bioscoop of kijkt een film op TV. Zijn favoriet is nog altijd Lord of the Rings.

Imre Bosma,

Directie en financieel advies
Als er op kantoor iets moet worden geregeld, is Imre Bosma de aangewezen persoon. Hij schakelt snel. Zijn klanten geeft hij advies over administratie, aangiften en de jaarstukken. Hij is veel onderweg of zit bij klanten op locatie. Imre komt uit Utrecht en woont nu met zijn gezin in De Meern. Hij volgt het voetbal van zijn zoon op de voet en gaat graag met zijn gezin op pad, het liefst in hun Ford Mustang uit 1967. Hij leest graag thrillers, luistert naar Metallica met Philharmonisch Orkest en zijn favoriete film is The Green Mile.

Remco van Otterlo,

Directie en financieel advies
Zodra het gaat over Excel of Exact Online, wordt Remco van Otterlo er op kantoor bijgehaald. Daar weet hij het fijne van. Zijn klanten geeft hij telefonisch, per mail of persoonlijk advies over administratie, aangiften en de jaarstukken. Als echte Utrechter houdt Remco van wielrennen. Hij heeft onder meer Parijs-Roubaix en de Mont Ventoux al onder het zadel gehad. Daarnaast is hij een filmliefhebber, met meer dan 800 titels op Blu-ray. The Secret Life of Walter Mitty is een van zijn favorieten en Le fabuleux destin d’Amélie Poulain een tip. Die laatste in combinatie met een stedentrip naar Parijs, wat hij graag doet met zijn vriendin.

Anja Jongepier,

Boekhouding

Als hoofd van de afdeling boekhouding heeft Anja Jongepier veel contact met klanten. Ze heeft gekozen voor BIJBVO vanwege de persoonlijke aandacht die er is en de korte lijnen. Iedereen weet ook Anja te vinden voor van alles en nog wat. In haar vrije tijd is Anja graag buiten. Ze houdt van tuinieren, fietsen en winkelen. Thuis in Oud-Zuilen is ze graag creatief bezig met schilderen, haken of bloemen. Het verhaal van Alleen op de Wereld is haar altijd bijgebleven en haar favoriete film is Hachi, wat gaat over de trouwheid van een dier.

Anouk Janse,

Salarisadministratie

Als teamleider loonadministratie heeft Anouk Janse een breed takenpakket. Ze is het aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten en zorgt voor de koppeling tussen het softwarepakket Nmbrs en andere software met betrekking tot boekhouding, verzuim- en urenregistratie. Ze wil zich graag blijven ontwikkelen. Buiten kantooruren is Anouk vooral bezig met haar Bordeaux Dog, waarbij ze ook in de genetica en stambomen van het ras duikt. Haar huis in Utrecht ruimt ze op met het boek van Jelle Holmus en haar favoriete film is The Notebook. Wil je Anouk stil krijgen, zet dan Bachs Air on G-string op.

Ingrid Rozengarden,

Salarisadministratie

Ingrid Rozengarden is voortdurend in contact met klanten over de loonadministratie. Dat kan persoonlijk, per mail of telefonisch. Voor vragen over pensioenaangiften, werkkostenregelingen en premieplicht voor buitenlandse werknemers kan iedereen bij haar terecht. Ze geniet van de afwisseling in haar werk. Ingrid wandelt of rent in haar vrije tijd, houdt van skiën met familie tijdens Kerst en reist bij voorkeur door de Verenigde Staten. Haar favoriete nummer is dan ook New York van Alicia Keys. In plaats van een boek leest ze liever een tijdschrift. Ook kijkt ze graag films waar je blij van wordt, zoals Notting Hill en Mamma Mia!

Claudia von Mauw,

Salarisadministratie

De nauwgezette manier van werken komt Claudia von Mauw in haar functie op de loonadministratie goed van pas. De mutaties en gegevens van nieuwe medewerkers die klanten aanleveren, worden zorgvuldig verwerkt. Daarnaast maakt ze graag tijd voor een lolletje, zonder deadlines uit het oog te verliezen. Claudia gaat graag uit eten met haar gezin, familie of vrienden. Ze is sportief, fietst veel en moedigt haar zoon aan bij de voetbal. Ze is dol op Ameland, vindt Mijn Woestijn van Waris Dirie het mooiste boek en luistert graag naar RnB, gospel en top40-muziek. Haar favoriete film is Crash, over vooroordelen en racisme.

Joyce van Galen,

Salarisadministratie

Het was de combinatie van hard werken en goede sfeer die Joyce van Galen aantrok in deze baan. Voor klanten is ze het aanspreekpunt voor alles wat met personeel en salaris te maken heeft, zoals loonberekeningen, belastingen, cao-regelingen, personeelszaken en arbeidsrecht.
Ook in haar vrijetijd heeft Joyce een brede interesse. Met haar gezin in Bodegraven gaat ze graag fietsen, wandelen of uitwaaien op het strand. Ze houdt van winkelen, terrasje pakken en lekker uit eten. Een film die indruk maakte was Changeling. Liever geen boek maar een tijdschrift en haar muzieksmaak is top40-breed.

Roy van den Burgt,

Fiscale administratie

Na zijn studie is Roy van den Burgt aan het werk gegaan als fiscaal administratief medewerker om ervaring op te doen met het mkb. Hij heeft via mail en telefoon veel contact met klanten over fiscale vraagstukken als btw-aangiften en aangiften erfbelasting. Roy is sportief. Hij is vaak te vinden bij studenten roeivereniging Triton in Utrecht en houdt verder zijn conditie op peil met fitness en hardlopen. Op zomeravonden kan je hem ook op het terras treffen. Zijn favoriete boeken zijn Sapiens en Homo Deus van Yuval Noah Harari en hij luistert graag naar Het Dorp.

Wendy Bosma,

Administratie en Office

Het eerste contact met het kantoor verloopt vaak via Wendy Bosma. Met Karin is ze de spil, ontvangt bezoekers, neemt de telefoon aan en krijgt de algemene mail binnen. Behalve het officemanagement ondersteunt ze bij boekhoudkundige werkzaamheden. Ze is een kei in plannen en prioriteren. In haar vrije tijd is ze veel op pad met haar zoon, die fanatiek voetbalt. Daarnaast gaat ze er graag met het gezin op uit naar het bos, strand, de bioscoop of het theater. Ze houdt zich fit met Zumba en leest bij voorkeur literaire thrillers van auteurs als Jet van Vuuren, Saskia Noort en Esther Verhoef.

Karin Minck,

Administratie en Office

Als officemanager organiseert en regelt Karin Minck de zaken op kantoor. Samen met Wendy behandelt ze de mail, beantwoordt ze de telefoon en ontvangt ze het bezoek. Daarnaast ondersteunt deze verzorgende duizendpoot bij boekhoudkundige werkzaamheden op kantoor.
De van oorsprong Groningse Karin verblijft het liefst in Le Marche in Italië, waar ze geniet van het leven, vrienden en het adembenemende uitzicht. Thuis is ze ook graag buiten in de tuin aan het werk of in de relaxmodus. Haar favoriete film is A Good Year en favoriete nummer is o.a. Sunny Days van Armin van Buren.