Skip to content

Jaarrekening en

rapportage

Een jaarrekening kan meer zijn dan een verplichte financiële rapportage. Als u een rapportage op laat stellen door BIJBVO, zullen wij die altijd voorzien van een analyse en financieel advies. Ook gaan we graag met u het gesprek aan om de rapportage inhoudelijk toe te lichten en u te laten zien waar u met uw onderneming meer rendement kunt halen. Op die manier kunt u een jaarrekening of andere rapportage beschouwen als een investering in uw bedrijf. Het geeft u financieel inzicht en daarmee de kans om uw bedrijfsvoering verder te optimaliseren.

Jaarrekening

Er zijn verschillende redenen om een jaarrekening op te laten stellen. Voor een aantal ondernemingsvormen, zoals een BV, is het vanuit de wet verplicht om een jaarrekening samen te stellen. Ook kunnen financiële partners of een verzekeraar vragen om een jaarrekening. En een jaarrekening geeft u als ondernemer een goed inzicht in de financiële gezondheid van uw bedrijf. BIJBVO kan voor u de jaarrekening opstellen en meteen de eventuele deponeringsstukken voor de Kamer van Koophandel verzorgen. Dit kan ook als wij niet zelf de administratie voor u hebben verzorgd.

Rapportage

Een jaarrekening laat zien hoe uw onderneming het afgelopen jaar heeft gedraaid. Voor veel ondernemers is dat een te lange periode en bestaat de behoefte om vaker financiële rapportages te ontvangen. Dat kunnen halfjaarcijfers, kwartaal- of maandrapportages zijn. Op die manier kunt u sneller uw beleid aanpassen op de cijfers. BIJBVO kan die verschillende rapportages verzorgen. We kunnen samen met u een proces inrichten waardoor u snel over de juiste cijfers beschikt. En vanzelfsprekend zullen wij die voorzien van een financiële analyse en advies.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak: