Skip to content

Boekhouding of

administratie

Uw financiële cijfers zijn een belangrijke leidraad voor uw onderneming. Die cijfers in de boekhouding moeten juist en volledig zijn. Niet alleen voor de periodieke aangiften aan de fiscus, maar ook voor uzelf, zodat u weet hoe uw bedrijf ervoor staat. Als uw administratie goed op orde is, kunt u beslissingen nemen op grond van betrouwbare informatie. U weet dan precies hoeveel ruimte u heeft om te ondernemen. Een goede administratie geeft vertrouwen, bij uzelf, uw klanten en leveranciers en bij uw financiële partners.

Boekhouding

zelf doen

Sommige ondernemers kiezen ervoor om zelf de boekhouding te doen. Als u er de tijd, kennis en capaciteit voor heeft, is dat verstandig. Zo heeft u op elk gewenst moment de laatste cijfers binnen handbereik en volgt u de ontwikkelingen van uw bedrijf op de voet. BIJBVO kan met die boekhouding uw periodieke rapportages verzorgen. Dat kan maandelijks, per kwartaal of een keer per jaar. U bepaalt dat natuurlijk zelf. Het biedt u de zekerheid dat een derde, professionele partij met een frisse, kritische blik naar uw cijfers kijkt. We kunnen de verschillende aangiften voor de omzetbelasting voor u verzorgen en indienen en ook de jaarrekening voor op opmaken. Natuurlijk zullen we alles wat ons daarin opvalt, zorgvuldig met u bespreken.

Opzetten en bijhouden van

administratie

Voor veel ondernemers is de administratie een noodzakelijk kwaad. Het kost veel te veel tijd en het levert ze niks op. Liever zijn ze bezig in hun bedrijf om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Of ze zijn bij voorkeur onderweg, op zoek naar nieuwe afzetmarkten en potentiële klanten. Bent u zo’n ondernemer? Dan kunnen wij u vast helpen.
BIJBVO kan een financiële administratie opzetten die aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Wilt u het liefst alles uitbesteden, dan kan dat. Wilt u het graag samen met ons doen, dan kan dat ook. En heeft u er een beetje een rommeltje van gemaakt en bent u de financiële draad kwijt, dan pakken we uw boekhouding op en zorgen we ervoor dat het allemaal weer in orde komt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak: